ESPA
F.: [+30] 2310 722 156
Language:
LAKIDIS / ΕΤΑΙΡΕΙΑ
01. Έγκαιρη
παράδοση
Παράδοση εξοπλισμού σε 5 με 6 εβδομάδες.
Η συνέπεια και η ταχύτητα στην παράδοση των προϊόντων μας αποτελεί βασική αξία για την εταιρεία, με συνεχή αναφορά τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε περισσότερες από 22 χώρες παγκοσμίως.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
02. Επαγγελματική
υποστήριξη
Η Lakidis Food Processing Machinery βρίσκεται δίπλα στον επαγγελματία, γνωρίζοντας τη σημασία της συνέπειας των εργασιών του και της υποστήριξης του εξοπλισμού του. Για τον λόγο αυτόν διαθέτει ομάδα τεχνικής υποστήριξης, προσφέροντας άμεσο after sale support και ολοκληρωμένες λύσεις υποστήριξης.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / CUSTOM ΛΥΣΕΙΣ
Εξατομικευμένες
Λύσεις
Η Lakidis Food Processing Machinery παρέχει τη δυνατότητα εξατομίκευσης εξοπλισμού!
Κατασκευάζοντας εξολοκλήρου τα προϊόντα επεξεργασίας τροφίμων, η Lakidis Food Processing Machinery μπορεί να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού, ώστε να καλύπτουν τις ξεχωριστές ανάγκες της δικής σας γραμμής επεξεργασίας τροφίμων.
Απόλυτη κάλυψη μοναδικών αναγκών
Βέλτιστη επεξεργασία της δικής σας πρώτης ύλης
Μείωση κόστους παραγωγής και αναγκών εξοπλισμού
Βελτιστοποίηση ποιοτικών και ποσοτικών παραμέτρων παραγωγής
LAKIDIS / ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Κατηγορίες
Προϊόντων
Γνωρίστε τα προϊόντα επεξεργασίας τροφίμων Lakidis!
Διαθέτουμε περισσότερους από 20 ενεργούς κωδικούς παραγωγής προϊόντων, καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών της βιομηχανίας επεξεργασίας τροφίμων.
Εξοπλισμός
για κάθε τύπο
τροφίμου!
Προηγμένες λύσεις για κάθε τύπο τροφίμου!
Η Lakidis Food Processing Machinery γνωρίζει τις ανάγκες της επιχείρησής σας στην επεξεργασία κάθε κατηγορίας και τύπου τροφίμων, διαμορφώνοντας κωδικούς προϊόντων βέλτιστης και εξειδικευμένη επεξεργασίας για την κάθε κατηγορία. Με πάνω από μισό αιώνα εξειδίκευσης στον χώρο του κρέατος, καθώς και με επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, αλλά και πολυάριθμους εξωτερικούς συνεργάτες, μεγαλώσαμε, με ακράδαντα σημεία αναφοράς, το εύρος ειδών των τροφίμων που καλύπτουμε με τις κατασκευές μας.
Τύποι
Τροφίμων
Εξοπλισμός για κάθε τρόφιμο!
Κάθε κατηγορία τροφίμων έχει τις δικές της ξεχωριστές απαιτήσεις στην προετοιμασια, επεξεργασία και τη διαμόρφωση του τελικού προϊόντος. Για τον λόγο αυτόν, η εμπειρία δεκαετιών στον χώρο μάς έχει οδηγήσει στη δημιουργία αποκλειστικών μηχανημάτων για την κάθε ξεχωριστή κατηγορία, διασφαλίζοντας την κορυφαία ποιότητα τόσο του δικού μας, όσο και του δικού σας τελικού προϊόντος.
Κατηγορίες τροφίμου
Η τεχνογνωσία μας και η ολοκληρωμένη κάθετη γραμμή παραγωγής που διαθέτει η η Lakidis Food Processing Machinery, δημιουργούν προϊόντα εξειδικευμένης επεξεργασίας ενός εκτεταμένου φάσματος κατηγοριών τροφίμων:
Κρέας
Λαχανικά
Αρτοποιήματα
Σφολιάτες
Ζύμες
Μπισκότα
Pet food
Θαλασσινά
Μπαχαρικά
Καρυκεύματα
Contact
Επικοινωνήστε μαζί μας!
ΤΗΛΕΦΩΝΑ
+30 2310 722 772
+30 2310 722 376
EMAIL
info@lakidis.gr
sales@lakidis.gr
production@lakidis.gr
LAKIDIS / ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ
Εκθεσιακοί
Χώροι
Επισκεφθείτε μας στις ολοκληρωμένες εκθεσιακές εγκαταστάσεις μας!
Η Lakidis Food Processing Machinery διαθέτει σύγχρονες ιδιόκτητες εκθεσιακές εγκαταστάσεις, έκτασης 1.000m2, για την πληρέστερη παρουσίαση του επαγγελματικού εξοπλισμού επεξεργασίας τροφίμων που παράγει. Μέσα από την ολοκληρωμένη δημιουργία των κωδικών παραγωγής μας, από τις αποκλειστικές πρώτες ύλες, μέχρι και την ολοκληρωμένη κατασκευή και τον ποιοτικό έλεγχο, τα τελικά προϊόντα βρίσκονται πάντοτε διαθέσιμα στις εκθεσιακές μας εγκαταστάσεις για μια πρώτη γνωριμία με τους επαγγελματίες του χώρου.

Στον εκθεσιακό μας χώρο μπορείτε κάθε στιγμή να βρείτε ετοιμοπαράδοτα μηχανήματα παραγωγής μας, με το προσωπικό της εταιρείας μας πάντοτε πρόθυμο να παρουσιάσει τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας τους, να ικανοποιήσει κάθε απορία και ανάγκη των πελατών και να προσφέρει την εμπειρία στην επιλογή του εξειδικευμένου εξοπλισμού για τις απαιτήσεις της δικής σας γραμμής παραγωγής.
LAKIDIS / GRINDERS
Invest in innovation and allow your business to keep moving forward!
If you have very high demands in processing and hourly output it’s time you meet Lakidis Crossfeed Grinders!
LAKIDIS / BLOG

Από τη μικρή στη Μεγάλη Παραγωγή: Η πορεία πελάτη στην Κύπρο (Μελέτη Περίπτωσης)

Στην Κύπρο, η παραγωγή κρέατος πουλερικών έφτασε τις 27,77 χιλιάδες τόνους τον Δεκέμβριο του 2023, σύμφωνα με δεδομένα της EUROSTAT. Αυτό αποτέλεσε ρεκόρ υψηλής παραγωγής πουλερικών στη χώρα. Κοιτώντας προς το μέλλον, αυτό που δείχνει η πρόβλεψη είναι το εξής: Προβλεπόμενο για το 2024: Ο τομέας αναμένεται να βιώσει ανάπτυξη, με εκτιμώμενη αύξηση της παραγωγής κρέατος κοτόπουλου κατά περίπου 3,7% σε σύγκριση με […]

Το ενεργό εξαγωγικό δίκτυο της Lakidis Food Processing Machinery εκτείνεται σε 3 ηπείρους και σε περισσότερες από 22 χώρες!
Από το 2003 η Lakidis Food Processing Machinery αναπτύσσει, με τη δυναμική εξαγωγική της παρουσία, ένα παγκόσμιο δίκτυο εμπιστοσύνης σε περισσότερες από 22 χώρες του κόσμου, μέσα από τον εξοπλισμό κορυφαίων εκπροσώπων της βιομηχανίας επεξεργασίας τροφίμων.
LAKIDIS / ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
EXPORTS
Με συνεχή παρουσία τόσο σε διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού, όσο και στην καθημερινότητα των γραμμών επεξεργασίας τροφίμων κορυφαίων βιομηχανιών της κατηγορίας, αλλά και μέσα από το ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργατών της, η Lakidis Food Processing Machinery δίνει συνεχώς το παρόν σε διεθνή βάση στον τομέα των εξαγωγών.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Παγκόσμιο
Δίκτυο
Διασφαλίζοντας την ολοκληρωμένη συνεργασία και υποστήριξη η Lakidis Food Processing Machinery διαθέτει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργατών, παρέχοντας κορυφαίας ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική.
Βρείτε τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο
Ένας εκπρόσωπος του δικτύου αντιπροσώπων και συνεργατών της Lakidis Food Processing Machinery βρίσκεται κοντά σας για παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών προσφοράς και υποστήριξης, με τη σφραγίδα ποιότητας, συνέπειας και αξιοπιστίας της Lakidis Food Machinery.
ΕΥΡΩΠΗ
ΑΓΓΛΙΑ - ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΣΚΩΤΙΑ
ΚΥΠΡΟΣ
ΡΟΥΜΑΝΙΑ
ΣΕΡΒΙΑ - ΒΟΣΝΙΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ
ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΚΟΣΟΒΟ
ΓΑΛΛΙΑ
ΚΡΟΑΤΙΑ
ΣΛΟΒΕΝΙΑ
ΙΣΠΑΝΙΑ
ΙΤΑΛΙΑ
ΡΩΣΙΑ
ΒΕΛΓΙΟ
ΑΣΙΑ
ΤΟΥΡΚΙΑ
ΤΑΪΛΑΝΔΗ
ΙΣΡΑΗΛ
ΑΦΡΙΚΗ
ΑΙΓΥΠΤΟΣ
ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ