ESPA
F.: [+30] 2310 722 156
Language:

Η Lakidis S.A. υποστηρίζει την ανάπτυξη νέων εφαρμογών τεχνολογίας με στόχο την παραγωγή εξειδικευμένων προτάσεων για κάθε τύπο και είδος επεξεργάσιμων πρώτων υλών τροφίμων. Με τα πλέον σύγχρονα τεχνικά μέσα, η ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης συμβάλλει σταθερά στην ανάπτυξη νέων κωδικών και εφαρμογών προϊόντων προσφέροντας στον πελάτη την ολοκληρωμένη λύση που αρμόζει πλήρως στη δική του γραμμή παραγωγής, εξασφαλίζοντας έτσι τόσο την κορυφαία ποιότητα του αποτελέσματός του, όσο και την ταχύτητα και την οικονομία της διαδικασίας.

Με την ολοκλήρωση των δοκιμών και την πρακτική ολοκλήρωση της ενσωμάτωσης της καινοτομίας, το σύνολο των τελικών εφαρμογών προσαρμόζεται στις παραλλαγές των κωδικών των προϊόντων, ενώ παράλληλα είναι διαθέσιμο για μια πρώτη γνωριμία στον εκθεσιακό χώρο των εγκαταστάσεων της εταιρείας.

Η εφαρμογή των καινοτομιών επιτρέπει στη Lakidis Food Processing Machinery να δημιουργήσει νέους κωδικούς, οι οποίοι ανταποκρίνονται σε μία ευρύτατη γκάμα πρώτων προς επεξεργασία υλών. Έτσι, οι ενδεικτικές κατηγορίες πρώτων υλών ξεκινούν από το κρέας, τα λαχανικά, τα αρτοποιήματα και της σφολιάτες, για να επεκταθούν σε ζύμες μπισκότων, θαλασσινά, μπαχαρικά, αλλά ακόμη και σε pet food.

Μοιράσου το
Επικοινωνήστε μαζί μας!

    Φόρμα επικοινωνίας

    Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, αλλά και τα όποια ερωτήματα, μαζί μας. Είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι!

    Τεχνική Υποστήριξη
    Η αμεσότητα της Τεχνικής Υποστήριξης μπορεί να λειτουργήσει και μέσα από μία απλή επικοινωνία. Συμπληρώστε τα πεδία που αφορούν τις δικές σας ανάγκες και η τεχνική ομάδα της Lakidis S.A. θα επεξεργαστεί τα δεδομένα και θα επανέλθει με τις απαιτούμενες πληροφορίες. Είμαστε πάντα δίπλα σας!
    Lakidis Κρεατομηχανές
    ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
    01.
    After sales service & support
    Η άρτια καταρτισμένη ομάδα τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσα και ολοκληρωμένα τις υπηρεσίες της τόσο στη συντήρηση, όσο και στην πιθανή επιδιόρθωση και επίλυση κάθε προβλήματος.