ESPA
F.: [+30] 2310 722 156
Language:
Γιατί αξίζει να επενδύσεις στις Hamburger – Making Machines !
18 Νοεμβρίου 2019

Γιατί αξίζει να επενδύσεις στις Hamburger – Making Machines !

Μοιράσου το άρθρο

Η παραγωγή hamburger είναι αναμφίβολα «multi-billion dollar business». H κατανάλωσή τους, εξελίχθηκε σαν trend και πλέον προτιμάται από  όλους, άνδρες και γυναίκες, μικρούς και μεγάλους, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!

 

Όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες επενδύουν καθημερινά στο street food ,  με στόχο να απευθυνθούν σε περισσότερους και πιο “καθημερινούς” καταναλωτές. Με τον τρόπο αυτό, επικοινωνούν μαζί τους , χάρη στην ανοιχτή κουζίνα, που ταιριάζει σε αυτό το είδος εστίασης.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του κλάδου, το γρήγορο φαγητό μπορεί να είναι εξίσου ποιοτικό. Για τον λόγο αυτό, πολλοί επιχειρηματίες ρίχνουν το βάρος στην ποιότητα της πρώτη ύλης. Με αντίπαλο το timing ωστόσο,  οι γρήγοροι ρυθμοί παρασκευής, απαιτούν και το κατάλληλο προϊόν. Για να δημιουργήσει κανείς το απόλυτο Burger , χρειάζεται ένα μηχάνημα που να μην ταλαιπωρεί το προϊόν κατά τη διαδικασία φορμαρίσματος και παράλληλα να δουλεύει γρήγορα και με ακρίβεια.

Η Lakidis SA , βασισμένη στις αυξημένες απαιτήσεις και τις ανάγκες της συγκεκριμένης βιομηχανίας , έχει δημιουργήσει το FR 200L, ένα ιδιαίτερο μηχάνημα παραγωγής hamburger 4ης γενιάς! Το FR 200 L είναι το αυτόματο μηχάνημα που δύναται να παράξει hamburger, με την ελάχιστη ανθρώπινη παρέμβαση, προσφέροντας τεράστια εξοικονόμηση κόστους εργασίας.

Με λίγα λόγια το FR 200 L είναι ένα μηχάνημα : λειτουργικό και αποτελεσματικό .

….Ας μιλήσουμε για Τεχνικά Χαρακτηριστικά.

  1. Μέγιστες Διαστάσεις Φορμαρίσματος : 620 mm x 180 mm
  2. Πάχος Φορμαρίσματος: Ποικίλει ανάλογα με  τις ανάγκες του πελάτη
  3. Μέγιστη Διάμετρος Burger : 160 mm
  4. Μέγιστο Βάρος Burger : 250gr
  5. Μέγιστο Μέγεθος Burger : 180 mm x 150 mm
  6. Δυνατότητα Παραγωγής 1800 burger / h

Η εν λόγω μηχανή έχει τη δυνατότητα, κατόπιν παραγγελίας, να συνοδευτεί από ειδικό σύστημα για την αυτόματη παραγωγή σουτζουκάκι, βάρους και διαμέτρου κατά την επιθυμία του πελάτη.

 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
01.
After sale servive & support
Η άρτια καταρτισμένη ομάδα τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσα και ολοκληρωμένα τις υπηρεσίες της τόσο στη συντήρηση, όσο και στην πιθανή επιδιόρθωση και επίλυση κάθε προβλήματος.