ESPA
F.: [+30] 2310 722 156
Language:
20 Νοεμβρίου 2020

Το ιδανικό πάχος για το κρέας σας !

Μοιράσου το άρθρο

Σε αρκετά προϊόντα κρέατος και πουλερικών , είναι απαραίτητο να υπάρχει ομοιομορφία ανάμεσα στις φέτες που έχουν προκύψει από την διαδικασία κοπής .

Έτσι λοιπόν, όταν έρχεται η στιγμή για τους πελάτες μας να χρησιμοποιήσουν κάποιον διαπλατητή για να φτιάξουν σνίτσελ, το πρώτο μηχάνημα που τους παρουσιάζουμε είναι το FL600 .

 

Στην αγορά μηχανημάτων επεξεργασίας τροφίμων , θα βρείτε πολλούς διαπλατητές κρέατος , οι οποίοι λειτουργούν χειροκίνητα και αυτοματοποιημένα. Ο διαπλατητής Lakidis FL600, ωστόσο, λειτουργεί εξολοκλήρου αυτόματα!  Η μόνη χειροκείνητη ενέργεια που απαιτείται από τον χειριστή , είναι η τοποθέτηση του κρέατος στην ταινία εισόδου – τροφοδοσίας .

Πλεονεκτήματα:

  • Μειώνεται το πάχος των προϊόντων κρέατος ( για μεγαλύτερα κομμάτια και ευκολία στο μαγείρεμα)
  • Παρουσίαση ( αφαίρεση των σημαδιών τρυφεροποίησης του κρέατος )
  • Ομοιομορφία των κομματιών για ευκολία στο μαγείρεμα

Το μηχάνημα Lakidis FL600,  χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για την διαπλάτυνση προιόντων όπως σνίτσελ, μπριζόλες, τα ρολά βοείου κρέατος, το κρέας κοτόπουλου και γαλοπούλας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την διαπλάτυνση κρέατος με το μηχάνημα Lakidis FL600 ? Επικοινωνήστε μαζί μας στο sales02@lakidis.gr

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
01.
After sale servive & support
Η άρτια καταρτισμένη ομάδα τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσα και ολοκληρωμένα τις υπηρεσίες της τόσο στη συντήρηση, όσο και στην πιθανή επιδιόρθωση και επίλυση κάθε προβλήματος.