PR700 | Η πρέσα παστουρμά που δίνει σχήμα στο μεράκι σας!
Ένα από τα πιο διαδεδομένα ορεκτικά στις χώρες της κεντρικής και δυτικής Ασίας, είναι ο παστουρμάς . Φτιαγμένος άλλες φορές από μοσχάρι και άλλες φορές από αρνί, καμήλα, χοίρο, κατσίκα ή βούβαλο, προσφέρεται σε μικροτεμάχια ως γαρνίρισμα, ως πρόσθετο υλικό σε πίτσες ή κομμένο σε ψιλές φέτες έτοιμο για σερβίρισμα.
Μετά την κατάλληλη προετοιμασία του κρέατος από τον τεχνίτη και το στάδιο της ωρίμανσης ακολουθεί η εξαιρετικά εντυπωσιακή διαδικασία όπου το κρέας παίρνει το γνωστό πεπλατυσμένο σχήμα, με την άσκηση της πίεσης από την πρέσα παστουρμά. Αυτό είναι και το στάδιο της προετοιμασίας όπου και αναλαμβάνει η Lakidis SA .
Η μηχανή Lakidis PR700 εξειδικεύεται στην πίεση και την αφύγρανση του κρέατος και άλλων συναφών προϊόντων.
Πρόκειται για μια ενισχυμένη κατασκευή και ιδιαίτερα στιβαρή, καθώς ολόκληρος ο σκελετός και ο εσωτερικός θάλαμος, είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα έτσι ώστε να ανταπεξέρχονται καθημερινά στις απαιτήσεις της ημερήσιας παραγωγής, η οποία από την φύση της έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες.
Η πρέσα παστουρμά PR700 είναι ένα πραγματικά εύχρηστο μηχάνημα, το οποίο επιτρέπει στον χειριστή να ρυθμίσει την τιμή της πίεσης από 0-150 bar ανάλογα με τις απαιτήσεις του προϊόντος.
Θέλετε να μιλήσετε με κάποιον εκπρόσωπό μας ; Στείλτε το μήνυμά σας ΕΔΩ . Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.