ESPA
F.: [+30] 2310 722 156
Language:
Lakidis Facilities
16 Δεκεμβρίου 2021

H Lakidis SA επαναπιστοποιείται με ISO 9001:2015

9001:2015certificatesFood Processing MachineryISOLakidismanufacturingproduct qualityquality control
Μοιράσου το άρθρο

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΛΑΚΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε Μηχανήματα Επεξεργασίας Τροφίμων, έλαβε για ακόμα μια χρονιά την πιστοποίηση κατά ISO 9001:2015 !

Με πρωταρχικό γνώμονα την ποιότητα τελικού προϊόντος & υπηρεσιών , η εταιρεία ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΛΑΚΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. συμμορφώνεται με τους διεθνείς κανονισμούς και τοποθετεί στο κέντρο του ενδιαφέροντός της, τις ανάγκες των πελατών της.

Για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτούς τους στόχους , ανανεώσαμε πρόσφατα τη Διεθνή Πιστοποίηση ISO 9001:2015.

Γιατί επιλέγουμε την πιστοποίηση ISO 9001 :

Ως κατασκευάστρια εταιρεία , πιστεύουμε ότι η ικανότητα του σχεδιασμού, ο έλεγχος και η διόρθωση ενισχύουν την ευφυϊα του προϊόντος ( product intelligence )  και κατ’ επέκταση την ποιότητα αυτού.

Το ISO 9001:2015 θέτει τις οργανωτικές κατευθυντήριες γραμμές σε όλα τα επίπεδα της λειτουργίας μας προκειμένου να βελτιώνουμε συνεχώς τις εσωτερικές διαδικασίες του οργανισμού μας .

Η ανάπτυξη και η εφαρμογή ενός Συστήματος Ποιότητας σύμφωνα με το ISO 9001: 2015 αποτελεί απόδειξη:

  • Της ικανότητας του οργανισμού να παρέχει με συνέπεια, προϊόντα που πληρούν τις προδιαγραφές για να καλύψουν τις απαιτήσεις των πελατών, καθώς και τις ισχύουσες νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις.
  • Της προσπάθειας αύξησης της ικανοποίησης των πελατών μας, συμπεριλαμβανομένων των διαδικασιών για συνεχή βελτίωση και της συνεχούς προσπάθειας διασφάλισης της συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις των πελατών.

Δίνουμε μεγάλη έμφαση :

  • Στην συνεχή βελτίωση των διαδικασιών μας
  • Στην ανάπτυξη
  • Στην λήψη αποφάσεων μετά από την συλλογή επαρκών δεδομένων
  • Στο Relationship management

Τι σημαίνει αυτή η πιστοποίηση για τους πελάτες μας:

Εμείς, στην ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι ΛΑΚΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε,  θέλουμε να εξασφαλίσουμε πως αναπτυσσόμαστε προς την σωστή κατεύθυνση δίνοντας έμφαση στη συνεχή βελτίωση και τη σταθερή ποιότητα.

Στόχος μας είναι να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια καλύτερη εμπειρία κάθε φορά που συνεργάζονται με το brand Lakidis και να τηρούμε το όραμά μας να εξοπλίζουμε την βιομηχανία τροφίμων για να αναπτυχθεί.

Με τις διαδικασίες που ακολουθούμε , διαβεβαιώνουμε τους πελάτες μας οτι η Lakidis SA έχει σοβαρή εσωτερική εστίαση στην ποιότητα, σε κάθε βήμα των λειτουργιών της από την αγορά έως την παράδοση αλλά και το after sales service. Αυτό συνεπάγεται οτι τόσο τα προϊόντα , όσο και οι υπηρεσίες μας περνούν από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους.

Δεσμευόμαστε στο σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO, όχι μόνο για να βελτιώσουμε την δική μας επιχείρηση αλλά και για να την κάνουμε καλύτερη για τους πελάτες μας. Επιθυμία μας είναι να κάνπυμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αναπτυχθούν μαζί μας !

Τα Μηχανήματα Επεξεργασίας Τροφίμων Λακίδης Α.Ε. δεσμεύονται στο σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001, όχι μόνο για να βελτιώσουμε τη δική μας επιχείρηση αλλά και για να την κάνουμε καλύτερη για τους πελάτες μας. Θέλουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αναπτυχθούν μαζί μας!

 

Lakidis Team Planning

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
01.
After sale servive & support
Η άρτια καταρτισμένη ομάδα τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσα και ολοκληρωμένα τις υπηρεσίες της τόσο στη συντήρηση, όσο και στην πιθανή επιδιόρθωση και επίλυση κάθε προβλήματος.