ESPA
F.: [+30] 2310 722 156
Language:
4 KINGS FOR SAUSAGES PRODUCTION
21 Φεβρουαρίου 2020

Η καλύτερη επιλογή για την παραγωγή των Αλλαντικών σας!

demoLakidis SAMAINCAαλλαντικάΑνάμειξηαντιπρόσωποςαφυδάτωσηΓεμιστικόδιαδικασία παραγωγήςζυμωτήριοθάλαμος θερμικής επεξεργασίαςΘερμική ΕπεξεργασίακάπνισηκιμάςκρέαςλουκάνικαΜηχανή Κοπής Κιμάμηχανήματαπαραγωγή αλλαντικώνπαραδοσιακά προϊόντα κρέατοςσύστημα αυτόματης απονεύρωσης
Μοιράσου το άρθρο

LAKIDIS Meat Grinding, Mixer, Sausage Filler, Oven


Τα τελευταία χρόνια, τα παραδοσιακά προϊόντα κρέατος κερδίζουν μεγαλύτερα μερίδια στην αγορά, καθώς παρατηρείται μια στροφή της προτίμησης όλο και περισσότερων ανθρώπων στην κατανάλωσή τους.

 

Τα λουκάνικα, τα πιο δημοφιλή από όλα τα αλλαντικά, παράγονται από άριστες και επιλεγμένες πρώτες ύλες , καθώς το είδος του κρέατος η ποσότητα λίπους και τα καρυκεύματα που θα επιλεγούν, είναι αυτά που θα δώσουν στο προϊόν, την ιδιαιτερότητα που χρειάζεται.  Μάλιστα, στο πλαίσιο των διατροφικών αλλαγών  έχουν αρχίσει να παράγονται λουκάνικα από βουβάλι, μαύρο χοίρο, κοτόπουλα, γαλοπούλες, κουνέλια, μέχρι και χορτοφαγικά.

FINE SAUSAGES PRODUCTION

Βάση των ιδιαίτερων αναγκών στην διαδικασία παραγωγής εκλεκτών παραδοσιακών λουκάνικων, η Lakidis SA σας προτείνει τα τέσσερα (4) ιδανικά μηχανήματα που θα αναδείξουν τις επιλεγμένες και άριστες πρώτες ύλες σας σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας.

Στάδιο 1ο : Η Κοπή με ML130

Βασική προϋπόθεση για την παραγωγή άριστης ποιότητας τελικού προϊόντος είναι η «καθαρή κοπή» του κρέατος και του λίπους. Το κρέας πρέπει να είναι χοντροκομμένο, να ξεχωρίζει και να μην συνθλίβεται λόγω του κακού τεμαχισμού. Η Μηχανή Κοπής Κιμά της Lakidis SA ML130- , είναι η ιδανική λύση για ένα πιο μαλακό, τρυφερό και χωρίς χόνδρους κιμά, καθώς διαθέτει και σύστημα αυτόματης απονεύρωσης.  Μάθετε περισσότερα.

ML130 MEAT GRINDING

Στάδιο 2ο : Η Ανάμειξη με LM150

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αυτής , ένα μέρος  της πρωτεΐνης του κρέατος διαλύεται με τη βοήθεια του αλατιού και ενώνει διάφορα συστατικά μεταξύ τους. Το ζυμωτήριο LM150, ενδείκνυται για να αποκτήσει το προϊόν σας συνοχή την ώρα που αναμειγνύεται με το αλάτι και τα διάφορα καρυκεύματα.  Μάθετε περισσότερα.

LM150 LAKIDIS MIXER

Στάδιο 3ο: Το Γέμισμα με το ΕΜ30 της MAINCA

Η προώθηση της κρεατόμαζας στο έντερο γίνεται πλέον με τον πιο ήπιο τρόπο, χάρη στο Γεμιστικό της MAINCA EM30  με ρυθμιζόμενη ταχύτητα & πίεση. Η Lakidis SA, ως επίσημος αντιπρόσωπος της MAINCA διαθέτει ετοιμοπαράδοτα μηχανήματα και σας παρέχει πλήρη υποστήριξη στην αγορά και το service του εξοπλισμού σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

EM30 SAUSAGE FILLER

Στάδιο 4ο : Η Θερμική Επεξεργασία με FRC900

Μετά το γέμισμά τους τα παραδοσιακά λουκάνικα αφυδατώνονται και σε ορισμένες περιπτώσεις καπνίζονται, με τον απαιτούμενο σύγχρονο  εξοπλισμό. Ο ειδικός θάλαμος θερμικής επεξεργασίας FRC900 , θεωρείται η πλέον ιδανική λύση για να προετοιμαστεί το τελευταίο στάδιο του κοκκινίσματος, του στεγνώματος &  της σταθεροποίησης του χρώματος, της κάπνισης και τέλος της κυρίως θέρμανσης του προϊόντος.  Μάθετε περισσότερα.

FRC900

Κλείστε μια συνάντηση για demo, στις εγκαταστάσεις της LAKIDIS SA, για να δείτε από κοντά τις κυριότερες λειτουργίες των μηχανημάτων μας!

Tel : (+30) 2310 722772

E-mail : sales02@lakidis.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
01.
After sale servive & support
Η άρτια καταρτισμένη ομάδα τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσα και ολοκληρωμένα τις υπηρεσίες της τόσο στη συντήρηση, όσο και στην πιθανή επιδιόρθωση και επίλυση κάθε προβλήματος.