Πουλερικά
Η παραγωγή κοτομπουκιάς, σνίτσελ κοτόπουλου και chicken burgers περιλαμβάνει μια σειρά από διαδικασίες που εξασφαλίζουν την ποιότητα και τη γεύση των τελικών προϊόντων. Αρχικά, το κοτόπουλο υποβάλλεται σε διαδικασία σφαγής και καθαρισμού, ακολουθούμενη από την κοπή του κρέατος σε κατάλληλα κομμάτια. Για την κοτομπουκιά, το κρέας αλέθεται και αναμιγνύεται με μπαχαρικά και άλλες προσθήκες, πριν καλυφθεί με ψίχουλα ψωμιού και τηγανιστεί ή ψηθεί. Στο σνίτσελ κοτόπουλου, το κρέας παχύνεται και επικαλύπτεται με ένα μείγμα αλευριού και ψίχουλων, προτού τηγανιστεί μέχρι να αποκτήσει χρυσό χρώμα. Για τα chicken burgers, το κρέας αλέθεται, αναμειγνύεται με μπαχαρικά και σχηματίζεται σε μπιφτέκια, τα οποία ψήνονται ή τηγανίζονται. Όλα τα προϊόντα ψύχονται ή καταψύχονται και συσκευάζονται με προσοχή, διασφαλίζοντας την υγιεινή και την ποιότητά τους προτού διατεθούν στην αγορά.