ESPA
F.: [+30] 2310 722 156
Language:
17 Ιουνίου 2020

Πιο ζουμερό κρέας με τη Βαρέλα μάλαξης TBL90

Μοιράσου το άρθρο

Κάρυ, πάπρικα, τζίντζερ , σαφράν, σκόρδο ή εστραγκον ;

Ό,τι μαρινάδα και αν επιλέξετε, το TBL90 σας υπόσχεται ένα τρυφερό και άκρως  γευστικό αποτέλεσμα!

 


 

Κατά την διαδικασία παρασκευής  προϊόντων από  κοτόπουλο, το κρέας αναμιγνύεται με μια ποικιλία συστατικών, όπως  μπαχαρικά, μυρωδικά και αλάτι.

Το μαρινάρισμα, είναι ο πιο απλός τρόπος για να τονιστεί  η γεύση των πουλερικών και σε συνδυασμό με την μάλαξη, σκοπό έχουν πέρα από το να ενισχύσουν ή να βελτιώσουν αρωματικά και γευστικά το κοτόπουλο, προσθέτοντας υγρασία και λιπαρά, να βοηθήσουν  στην τρυφεροποίηση του τελικού προϊόντος.

Εδώ η Lakidis SA έρχεται για να δώσει μια λύση υψηλών προδιαγραφών στην προετοιμασία των προϊόντων κοτόπουλου , παρουσιάζοντας την Βαρέλα TBL 90 με τεχνολογία Vacuum.

Η αργή και ρυθμική ανάδευση που πραγματοποιεί η βαρέλα σε συνδυασμό με την αρνητική πίεση, έχει ως αποτέλεσμα την μάλαξη των μυϊκών ινών και την δημιουργία ενός μαλακού και τρυφερού κρέατος.

Καθώς η τεχνολογία Vacuum αναγκάζει το κρέας να ανοίξει τους πόρους και τις ίνες του, η μαρινάδα εισχωρεί στο κέντρο του κάθε κομματιού του κοτόπουλου πετυχαίνοντας  ομοιόμορφο μαρινάρισμα και τελικά ένα πιο ζουμερόγευστικό και εμφανίσιμο τελικό προϊόν

H Βαρέλα TBL90 με εργονομικό μέγεθος και 90lt χωρητικότητα είναι το ίδιο αποτελεσματική και χρηστική για μια μικρή μονάδα αλλά και για κάποιο μεγαλύτερο εργαστήριο επεξεργασίας κρέατος.

Ενδεικτικά, εκτός από τα προϊόντα πουλερικών ζυμώνονται και μαρινάρονται γύρος, σουβλάκια, κιμάδες, μπιφτέκια, κεμπάπ, μπέργκερ, λουκάνικα, μπριζόλες, παναρισμένα φιλέτα αλλά και ψάρι.

Μάθετε περισσότερα για την TBL90 Κατεβάζοντας το PDF του μηχανήματος εδώ  .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
01.
After sale servive & support
Η άρτια καταρτισμένη ομάδα τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσα και ολοκληρωμένα τις υπηρεσίες της τόσο στη συντήρηση, όσο και στην πιθανή επιδιόρθωση και επίλυση κάθε προβλήματος.