ESPA
F.: [+30] 2310 722 156
Language:
13 Μαΐου 2020

Η παρουσία της Lakidis SA στην Κύπρο

Μοιράσου το άρθρο

Η Lakidis SA αποτελεί τον κορυφαίο εκπρόσωπο της βιομηχανίας κατασκευής μηχανημάτων επεξεργασίας τροφίμων στην Ελλάδα . Με άξονες την ακρίβεια και τη συνέπεια, εδώ και 55 χρόνια, το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας μας δημιουργεί μηχανήματα επεξεργασίας τροφίμων με στόχο την ολοκληρωμένη κάλυψη των γραμμών παραγωγής των συνεργατών μας.

Πλέον  έχουμε την χαρά να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε 22 χώρες παγκοσμίως, συνεχίζοντας με την ίδια προσήλωση την ανάπτυξη κορυφαίας ποιότητας τελικού προϊόντος.

Μια από τις πρώτες χώρες που αποτέλεσαν το ξεκίνημα της εξαγωγικής μας δραστηριότητας, ήταν η Κύπρος. Από το 2003 έχουμε παρουσία στους κλάδους επεξεργασίας κρέατος, κοτόπουλου, ζωοτροφών (pet food), αρτοζαχαροπλαστικής, catering και προσφέρουμε τα μηχανήματά μας πάντα προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες της παραγωγής  των πελατών μας .

Η Κύπρος είναι μια χώρα που επενδύει στην ποιότητα, την παράδοση, την γεύση και την νοστιμιά. Με γνώμονα τα παραπάνω, παρέχουμε τις εξειδικευμένες προτάσεις μας, καθώς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης μετά την πώληση των μηχανημάτων μας.

Το τμήμα πωλήσεών μας είναι πάντα στη διάθεση των συνεργατών μας, για να απαντήσει σε ερωτήσεις και να παρέχει λύσεις .

Θα θέλατε να προγραμματίσετε ένα τηλεφωνικό ραντεβού με κάποιον από τους πωλητές μας ;

e-mail: info@lakidis.gr, sales02@lakidis.gr

τηλ: +30 2310 722772

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
01.
After sale servive & support
Η άρτια καταρτισμένη ομάδα τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσα και ολοκληρωμένα τις υπηρεσίες της τόσο στη συντήρηση, όσο και στην πιθανή επιδιόρθωση και επίλυση κάθε προβλήματος.