ESPA
F.: [+30] 2310 722 156
Language:
THE ART OF MIXING
10 Ιανουαρίου 2020

Η ζύμωση είναι τέχνη

Μοιράσου το άρθρο
#mixingisanart

 

Η ποιότητα της πρώτης ύλης, που χρησιμοποιείται από  τους παρασκευαστές τροφίμων,  θεωρείται ο υπ’ αριθμόν 1 παράγοντας αξιολόγησης παραγόμενων προϊόντων όπως :

Burger , Chicken Burger,  Αλλαντικών, Ντονέρ Κεμπάπ, Γεμίσεων Προϊόντων Ζύμης, κοκ.

Η ανάμειξη των υλικών ωστόσο, θα πρέπει να λαμβάνει χώρα σε ζυμωτήρια άριστης τεχνολογίας, ώστε κατά τη διάρκεια και μέχρι το τέλος της, να αναδεικνύεται η πρώτη ύλη και το παραγόμενο αποτέλεσμα να είναι αντάξιο της ποιότητάς της.

 

Η Lakidis Food Processing Machinery με γνώμονα το κορυφαίο αποτέλεσμα και πιστεύοντας πάντα στην καινοτομία, καλύπτει ειδικές ζητήσεις ζύμωσης σε 27 χώρες παγκοσμίως.  Μέσω των εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων της ομάδας της, παρουσιάζει συνεχώς σύγχρονες λύσεις για την γρήγορη και βέλτιστη ανάμειξη των πρώτων υλών.

Ο εξειδικευμένος σχεδιασμός ανέμης, οι πολυάριθμες γωνίες, κλίσεις σχηματισμοί σε συνδυασμό με την μονή ή μεταβλητή ταχύτητα, καταφέρνουν γευστικότατα αποτελέσματα. Δεξιά ή αριστερά, σε κενό ΑΕΡΟΣ ή και ΟΧΙ, τα ζυμωτήρια ΛΑΚΙΔΗΣ καταφέρνουν την ιδανική ανάδευση, χωρίς να ταλαιπωρούν το προϊόν.

LAKIDIS 22 COUNTRIES

Η διαδικασία της σωστής ανάμειξης, ο τρόπος που τα συστατικά ενώνονται και παράγουν το τέλειο μείγμα σε χρώμα, υφή, γεύση, σύσταση και δομή είναι αυτό που καταφέρνουμε με την τεχνολογία ανάδευσης των ζυμωτηρίων μας.

burger, sausage, macaron

 

Όλες οι γευστικές ιστορίες ξεκινούν με κάτι μικρό , που όμως είναι ικανό για νοστιμότατα αποτελέσματα ! Το ζυμωτήριο 40 λίτρων είναι κρυμμένο στις καρδιές αλλά και στους πάγκους κρεοπωλείων , σουπερμάρκετ και σε κουζίνες καλοφαγάδων!

Το ζυμωτήριο Lakidis LM 40, με άκρως πρωτοποριακό σχεδιασμό είναι το μηχάνημα που θα λατρέψετε, καθώς χαρίζει στα σκευάσματά σας, πλούσια καλοδουλεμένη και εξαιρετικά γευστική γέμιση.  Η ευέλικτη κατασκευή του το κάνει ιδανικό για τοποθέτηση σε μικρές παραγωγές τροφίμων, κρεοπωλεία, supermarket, φούρνους ή εργαστήρια.

lm40 butcher shop

Κλείστε μια συνάντηση για demo, στις εγκαταστάσεις της LAKIDIS SA, για να δείτε από κοντά τις κυριότερες λειτουργίες του μηχανήματος!

Tel : (+30) 2310 722772

E-mail : sales02@lakidis.gr 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
01.
After sale servive & support
Η άρτια καταρτισμένη ομάδα τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσα και ολοκληρωμένα τις υπηρεσίες της τόσο στη συντήρηση, όσο και στην πιθανή επιδιόρθωση και επίλυση κάθε προβλήματος.