ESPA
F.: [+30] 2310 722 156
Language:
11 Μαρτίου 2020

Γιατί η CFIA Rennes αποτελεί σημείο αναφοράς για την βιομηχανία τροφίμων;

Μοιράσου το άρθρο

HALL : 5

STAND : F53


 

Η 24η έκθεση των προμηθευτών της βιομηχανίας τροφίμων θα πραγματοποιηθεί στις 29, 30 Σεπτ. έως και 1 Οκτ. 2020 στο Parc des Expo La Beaujoire.

Η CFIA διαρκεί τρεις ημέρες και συγκεντρώνει περισσότερους από 22.000 επαγγελματίες και 1.600 εταιρείες όλων των μεγεθών που αντιπροσωπεύουν  ολόκληρο τον κλάδο.

Ανταποκρίνεται στις ανάγκες  που προκύπτουν καθημερινά από τις  αλλαγές στον  τομέα της επεξεργασίας τροφίμων,  αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τις νέες τάσεις στον χώρο.

Η Lakidis SA  Food Processing Machinery θα έχει την χαρά να συμμετάσχει στην έκθεση, παρουσιάζοντας δύο από τα κορυφαία μηχανήματα της κατηγορίας των Κρεατομηχανών και των Μηχανημάτων Κοπής Κατεψυγμένου Κρέατος.

Κλείστε ένα ραντεβού για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία και τα μηχανήματά μας! Γίνετε μέρος των νέων τεχνολογιών και ευκαιριών στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων .

Ο κος Ιωακείμ Λακίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Λακίδης Α.Ε., πρόκειται να παρευρεθεί στην έκθεση.

Contact Us:

E-mail:                                                Tel. :

info@lakidis.gr                                 (+30)2310722772

ioakim@lakidis.gr

sales@lakidis.gr

sales02@lakidis.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
01.
After sale servive & support
Η άρτια καταρτισμένη ομάδα τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσα και ολοκληρωμένα τις υπηρεσίες της τόσο στη συντήρηση, όσο και στην πιθανή επιδιόρθωση και επίλυση κάθε προβλήματος.